Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович смята себе си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович смята себе си
Коментари Харесай

Акрапович: Не знам колко истина има в това, но феновете планират да издигнат мой паметник пред стадиона

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович счита себе си за реалист и е наясно, че Лудогорец и ЦСКА-София са любимците през новия сезон в българското състезание.
 Бруно: Не си личеше, че ме нямаше на скамейката (видео) " Преди мача за Суперкупата против Лудогорец сподели, че ще има дузпи. Те имаха преимуществото, тъй като почиваха повече от нас и нямаха играчи, които да са инфектирани с ковид, до момента в който ние имахме 10 футболиста в карантина. Нашата подготовка беше 10 дни. Моите играчи ме изненадаха с готовността си, доминирахме през целия мач, имахме повече удари и мога да кажа, че успеха беше заслужена. Можехме да отбележим повече голове, само че е добре, че вкарахме този гол.

Хората слагат статистиката на напред във времето и споделят, че аз съм най-успешният треньор в историята на клуба. Не знам какъв брой истина има в това, само че те възнамеряват да повдигнат мой монумент пред стадиона. Живите хора нямат потребност от това да им бъдат издигани монументи. Радвам се, че в клуба ценят работата ми и се усещам добре. Истинско наслаждение е да работя в Локомотив (Пловдив).

В неделя ще играем градско дерби против Ботев (Пловдив) и по този начин ще стартираме новия сезон. Трудно е, тъй като на процедура нямаше никаква отмора. Трудно ще съберем спомагателна мотивация в играчите, само че това е по този начин за всички, освен за нас, тъй че би трябвало да продължим да побеждаваме.
 Локомотив (Пловдив) сграбчи СУПЕРКУПАТА @@@
Аз съм реалист, знам опциите ни. Ще създадем всичко допустимо, с цел да играем добър футбол, тъй като сме млад тим и не желая да оказвам огромен напън върху момчетата, не желая да пресилвам с задачите. Оставяме ролята на любимци на Лудогорец и ЦСКА, които имат доста по-големи бюджети от нас.

За европейските клубни шампионати има нови правила. Всичко ще се взема решение в един мач и е невероятно за предугаждане, когато и съперникът не е прочут. Ще създадем всичко допустимо, с цел да минем, колкото се може повече кръгове. Миналата година играхме с доста положителни противници - Търнава и Страсбург. Преминахме първото затруднение, играхме доста добре и против Страсбург, само че френският тим показва ужасно качество и за жалост бяхме отстранени ", съобщи той в изявление за босненски уебсайт. efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Ботев (Пловдив) 18:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР