Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович съжалява, че отборът

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович съжалява, че отборът
Коментари Харесай

Акрапович: Не победихме заради дефанзивната тактика на Етър и неотсъдената дузпа

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович съжалява, че тимът му не победи Етър и пропусна да излезе еднолично на 4-о място във краткотрайното класиране на Първа лига. Той се оплака и от съдийството, като претенциите му са за неотсъдена дузпа.

" Доволен съм от играта ни, само че не и от резултата. Понякога би трябвало и малко шанс, с цел да реализираш гол. Димитър Илиев и Анте Аралица имаха отлични положения през второто полувреме и е тъпо, че не съумяха да отбележат. Знаехме по какъв начин ще играе Етър. Красимир Балъков залага на дисциплината, както и аз. Контролирахме мача, само че трябваше да се пазим и от контрите на противника ", съобщи Акрапович.

" Първото полувреме беше като партия шах. Нямахме съвсем никакви пространства поради отбранителната тактичност на Етър. Опитахме да натиснем през крилата, само че не се получи. Не ни дадоха и чиста дузпа. Още в действително време смятах, че има нарушаване, повторенията ме убедиха ", добави треньорът на Локомотив.

Той сподели още, че " смърфовете " не се опасяват от никого и ще се опитат да си тръгнат с актив и от гостуването на Берое в идващия кръг.
Първа лига 10 кръг, неделя 30 септември  Локомотив (Пловдив) 0:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР