Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че в

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че в
Коментари Харесай

Акрапович: Искаме пак Купата след финал срещу Ботев

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разгласи, че сега мисли само за „ черно-белите “ и не го интересуват предложения от други клубове. Миналата година към експерта, извел пловдивчани до Купата на България, имаше интерес от македонския Шкендия (Тетово), само че тогава той подписа нов 3-годишен контракт.

„ Засега единствено едно ми е в главата – това е Локо (Пловдив)! Радвам се доста, че свършихме хубава работа. Тук имаме още огромни цели, които желаеме да реализираме за тези фантастични почитатели. Вярвам, че можем още веднъж да спечелим Купата, за какво да не победим още веднъж Ботев на финала. Имаме големи шансове и за медали от шампионата. Това ще донесе на всички доста наслада. “, съобщи Бруно Акрапович в предаването „ Антена спорт “ на Радио Пловдив.

„ В момента работим мъчно. Трябва да се оправим за 3 седмици, вместо за шест, което не е толкоз елементарно. Опитваме се да създадем всичко допустимо да изглеждаме добре, да се подготвим физически. И би трябвало да стартираме да играем и футбол, комбинираме нещата и към този момент вичко наподобява доста добре.

Събудихме се. Момчетата имаха един сложен интервал без футбол, без работа и трябваше първо да създадем една хубава атмосфера. Казах на момчетата кое е значимото и реакцията от тяхна страна бе доста добра “.

„ Договорът на Мустафа Абдулахи изтече. Густаво Уирис не извърши упованията ни, трябваше да има по-големи качества, а нямаше и европейски паспорт, тъй че заемаше едно място на чужденец. При Мирза Хасанбегович нещата са напълно други – на него му липсваше малко и фамилията, тъй че и за двете страни бе по-добре да се разделим. С Томашевич се надяваме, че ще подпишем нов контракт. Той е доста значим за нас, за целия тим, той е доста първокласен футболист и има значима роля.

Имаме набелязани и нови футболисти, само че обстановката е сложна. Ние сме един от тимовете, с помощта на господин Крушарски, които са постоянни. Затова се надявам, че ще можем да притеглим един от футболистите, които ни оферират “, разяснява Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР