Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри разочарованието

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри разочарованието
Коментари Харесай

Акрапович ще вдига тонуса на топреализатора на Локо Пд

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри разочарованието си от това, че капитанът на "черно-белите " Димитър Илиев не получи нито минута игрово време с националния тим по време на последните му мачове за годината.

"Независимо от тактическия метод, положителните футболисти постоянно имат място на терена. За мен той трябваше да дебютира най-малко в контролата с Парагвай, с цел да не губи от настроението си ", разяснява босненският експерт пред "Меридиан мач ".

Настоящият селекционер и някогашен треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев обаче се отхвърли от първичните си планове да употребява качествата на водача при голмайсторите в efbet Лига. Илиев дочака жадуваната повиквателна, само че по този начин и не дебютира. Митко получи отмора от треньорския щаб в клуба си през вчерашния ден и ще възобнови занимания през днешния ден сутринта.

"Ще приказвам с него. Това ми е работата. Той е потвърден водач и не трябва да позволява тонусът му да пада. Напротив, би трябвало да подходи с още по-голяма мотивация към идната среща ", разяснява още Акрапович. Той и футболистите му се приготвят съществено за идното дерби с Лудогорец, като се надяват най-малкото да не позволен увеличение на разликата от първия в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР