Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде първата си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде първата си
Коментари Харесай

Акрапович: Искам Коутиньо, но нямаме пари

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде първата си конференция за 2018 година.

“Започнахме с 22 играчи. Без Муса и Аяри, имаме двама нови вратари, бразилецът Елитон ще подпише през днешния ден или на следващия ден, откакто към този момент не е на проби. Двамата българи Главчев и Законов ще упражняват с нас и в Турция. Карамфилов, Аврамов и Джамов са на проби. Днес е първа подготовка за тях и ще преценяме в бъдеще.

Имаме по две тренировки в идващите дни, по-късно ще играем и мач. В Турция ще тръгнем с футболисти, които ще се борят за първия тим.

Няма да закриваме към този момент тренировките, нямаме секрети. Направихме през днешния ден това да не разконцентрираме играчите, тъй като не можем да свършим добра работа.

Елитон има положителни физически качества, Михалевич също. Искам да доведем Коутиньо, само че нямаме тези пари. Искаме млади играчи, които да могат да се развиват.

Искам да играем 4-3-3, да имаме добър отбранителен ред, с който също да пристискаме. Близо сме до контракт с ляв бек, за други играчи нямаме търсения. Не знам какво става с Дино Мартинович, управлението приказва по този въпрос с него. Нека първо създадем тим, по-късно да мислим за задачите, сподели Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР