Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще посрещне днес

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще посрещне днес
Коментари Харесай

Двама нови играчи започнаха с Локо, Хоркаш се завърна

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще посрещне през днешния ден две нови попълнения, написа “Тема Спорт ”. Тренировки с отбора ще стартират Христо Иванов, който бе закупен от Арда, и крилото Денислав Александров от ЦСКА 1948. Александров бе спряган за трансфер в Спартак Варна, само че в последна сметка след диалог с Томаш избра да продължи кариерата си на “Лаута ”.
Прочетете още
Той ще подпише контракт за 2.5 години със смърфовете, като идва като свободен сътрудник. За последните 3 години фланговият футболист изигра 78 мача за отбора от Бистрица, в които означи 14 гола. През 2020 година той получи повиквателни за националния тим и взе присъединяване в мачовете от Лигата на нациите против Финландия и Република Ирландия.

Към заниманията на Локо Пд през днешния ден ще се причисли и вратарят Динко Хоркаш. Стражът мина през двудневни проби във френския Лориен, а в идващите дни ще стане ясно дали хърватинът ще продължи кариерата си в Лига 1. На този стадий има разминаване сред двете управления. От Лориен са предложили да вземат Хоркаш чартърен, което не удовлетворява притежателите на Локо Пд, които са сложили на вратаря трансферна цена в размер на 1 милион евро. Интерес към него има и от турския Бешикташ.

Днес към тренировките ще се причисли и полузащитникът Пиер Зебли, който получи по-дълга отмора.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР