Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш отново повдигна темата

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш отново повдигна темата
Коментари Харесай

Томаш със силно послание към футбола и БФС

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш още веднъж повдигна тематиката за изискванията, при които се играе у нас в месеците, в които зимата доминира. Специалистът напомни думи на Станимир Стоилов отпреди 15 години, които бяха признати с подигравка тогава, само че са настоящи и през днешния ден. Изявлението на наставника пристигна след мач във Враца, изгубен с 0:2 от локалния Ботев.

" Първо желая да благодаря на домакините за изискванията за игра. Преди мача ни събраха всички пратеник, съдии, аз и Христо Янев. споделих, че няма какво да приказваме за футбол, за очевидно бе, че от БФС държаха да се състои в този момент, всичко бе направено, с цел да се играе този мач. Преди 10-15 години Стоилов призоваваше да си оправим терените. Много хора му се смяха. Виждам, че след 15 години са се смели на футбола. Няма по какъв начин да развиваме този артикул. Това не оправдава загубата ни. Тя пристигна, откакто домакините съумяха да осъществят, макар дребното, които имаха. Ние създадохме задоволително, само че ни бяха анулирани попаденията. От много време следя наклонност против Локомотив. Виждам, че ние се развиваме чисто футболно. Нека ми се изясни играта с ръка в наказателното поле. Искам да поздравя играчите на моя тим, както и тези на противника. Да, изискванията са идентични за всички, само че те оедакняват качествата на отборите. Промених състава сега, в който разбрах, че ще играем. И всичко, което бяхме упражнявали през седмицата, отиде напразно. "

На " Герена " ще се играе футбол, това е ясно. Тук можеше да е потребен треньор по водна топка, битка или нещо друго. Той терена е...какво да кажа. Спортно-технически няма какво да кажа ", добави Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР