Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с дълго

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с дълго
Коментари Харесай

Томаш с обръщение към феновете за целите пред Локомотив

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с дълго послание към почитателите на „ смърфовете “ преди подновяването на Първа Лига.

Цялото послание на мениджъра на черно-белите:

„ Локомотивци,

Преди старта на пролетния дял ще ви кажа това, което ще кажа на играчите в съблекалнята. Няма да употребявам разнообразни думи, тъй като за мен тези на трибуните и тези на терена са едно цяло. Вие не полагате по-малко старания от нас, които сме на и към игрището, само че повярвайте, че ние не по-малко от вас желаеме Локомотив да побеждава.

За страдание има моменти, в които тимът, за разлика от почитателите, не съумява да завоюва. И тъкмо тогава усещаме вашата обич. Тогава разбираме какъв брой огромна потребност имаме от вас. Вие накарахте всички нас, които дойдохме като “външни ”, да живеем с концепцията “Локомотив ”. И най-вече боли, когато знаем, че сме ви разочаровали. Знам, че ще има такива моменти и за в бъдеще. Наясно съм, че новите футболисти няма да заменят продадените, само че всички в клуба вършим най-хубавото и се надяваме, че времето им за акомодация ще бъде малко. Но няма да диря оправдания, тъй като те са симптом на уязвимост. Да, ще бъде мъчно, само че очевидно такава е ориста на този клуб. Ако беше елементарно, нямаше да е Локомотив, само че и нямаше да е сладко и същинско. Ако беше елементарно, може би и аз нямаше да съм тук. Обстоятелствата ни принудиха да отстъпим крачка обратно и да стартираме още веднъж да градим.

Ние нямаме комфорта и опциите на другите, само че това няма да ни накара да наведем глави и да се откажем. Конкурентите ни имат пари, благоприятни условия, варианти, само че ние имаме вас. Имаме сърца, имаме пристрастеност. И вашата обич, отдаденост и безрезервна поддръжка ни задължават да създадем всичко по силите си, с цел да успеем и да осъществим задачите си.

Ние ще продължим да следваме фантазията. Моята, на хората от екипа ми и на играчите е Европа. Не мога да обещая, че ще я осъществим, само че мога да се закълна пред вас, че до момента в който съм в Локомотив ще слагам преди всичко ползите на клуба и ще създадем и невъзможното всякога да излизаме от терена с високо вдигнати глави, с цел да имаме сили да ви погледнем в очите. Дължим го на вас, изискуем го на клуба и на тези, които са носили преди нас черно-бялата фланелка. Вярвам, че когато тим, аудитория и управление са обединени и гледат в една посока, ще успеем да се оправим с всички сложни моменти, които ще имаме, с цел да се насладим дружно на постигнатото по-късно! “

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР