Старши треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин няма намерение да

...
Старши треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин няма намерение да
Коментари Харесай

Сьомин иска да остане още една година на треньорския пост в Локомотив

Старши треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин няма желание да се отдръпва от специалността и счита да остане на поста, съобщи самият той пред публицистите.

Днес в последния си мач за сезона Локомотив (Москва) завоюва с 1:0 против Уфа и приключи на 2-о място в шампионата, което им дава право на присъединяване в Шампионската лига.

Договорът на 72-годишния Сьомин с Локомотив (Москва) е до края на сезона с алтернатива за удължение за още една година. Преди няколко седмици обаче човек от управителното тяло сподели, че Сьомин ще остане в клуба, само че на друга позиция. Треньорът обаче не е удовлетворен на подобен вид.

"Това е моят дом, желая да остана и да продължа работата си тук ", съобщи Сьомин, уточнявайки, че се усеща най-добре на треньорската пейка. Опитният ментор води Локомотив от 1992-а до 2005-а година, като по-късно се върна от 2009-2010. Третият му интервал стартира през 2016-а година. Под негово управление московските железничари са били първенци три пъти, а също по този начин шест пъти са печелили и Купата на страната.
Премиер Лига 30 кръг, неделя 26 май  Локомотив Москва 1:0краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР