Старши треньорът на Локомотив (Москва) Марко Николич даде интервю за

...
Старши треньорът на Локомотив (Москва) Марко Николич даде интервю за
Коментари Харесай

Марко Николич: Феновете искат Сьомин, но това не означава, че са против мен

Старши треньорът на Локомотив (Москва) Марко Николич даде изявление за Чемпионат, в което разяснява отношението на почитателите към него, упоритостите на клуба за новия сезон и възможния трансфер на звездата Алексей Миранчук.

" За мен обстановката е изцяло обяснима. Не виждюм проблем и не усещам в допълнение напрежение. Ултрасите желаят да видят отпред на тима Сьомин, само че това не значи, че са настроени против мен. Разбирам ги - те обожават треньора, който е водил Локомотив 20 години и е спечелил толкоз доста оценки. В Сърбия имах сходен опит, само че когато реализирах мечтаните резултати, всичко се обърна в моя изгода. Преди 15 години може и да съм се вълнувал какво пишат и приказват за мен, само че в този момент се интересувам единствено от работата си. Във футбола най-важни са резултатите ", сподели Николич.

" Лесно е да излезеш пред медиите и да кажеш, че тимът ти постоянно ще играе атакуващо и красиво. И аз мога да го направя. Но това не би било съществено. Живеем в XXI век и един тим би трябвало да умее да атакува, да се пази, да задържа топката, да пресира. Ако си мощен единствено в един съставен елемент, няма да имаш положителни резултати. Понякога ще играем зрелищно, различен път - извънредно. Понякога поради тактиката, различен път поради самостоятелните дейности на футболистите. За мен най-важното е да побеждаваме ", изясни сърбинът.

" Дали Алексей Миранчук ще остане в Локо? Той е при нас и разчитаме на него. Алексей е един от най-хубавите съветски футболисти. Ако му се отвори опция да премине в добър европейски клуб - чудесно. Ако не - остава в Локомотив ", разяснява Николич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР