Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Георги Иванов призна след

...
Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Георги Иванов призна след
Коментари Харесай

Георги Иванов: Обстановката в Локо ГО е изнервена

Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Георги Иванов призна след равенството със Спортист Своге 0:0:, че ситуацията в клуба е изнервена.

„ Обстановката в Локомотив Горна Оряховица е изнервена през цялата година. Има някакви локални проблеми против някого от управлението, от остарялото управление, новото… Аз не вземам участие, даже не знам кое е новото и кое е остарялото ръководство”, призна той.

„ Отборът става пленник на тези игри. Дълго време сме без управление, само че момчетата дават каквото могат. Вложихме старания, само че жалкото е, че пропуснахме положения и не успяхме да стигнем до успеха. Разчитахме доста, че сме високи и на статичните положения. По моите сметки стигнахме до 10 ъглови удара. Там е изненадващото, че не успяхме да стигнем до положения. Но както споделих, тимът играе напрегнат, нерешителен е, не сме е да рискува”, добави той.

„ В никакъв случай не можем да кажем, че Своге е слаб тим. В последните кръгове играем с тимове, които се борят за третото място в класирането”, показа още Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР