Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов - Геша

...
Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов - Геша
Коментари Харесай

Геша: Показахме мъжество! Ситуацията в клуба и аз не я знам

Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов - Геша изрази задоволството от успеха на своя отбор над Витоша (Бистрица) в мач от осмия кръг на Втора лига. Гостите от Горна Оряховица се постановиха с минималното 1:0, като съгласно Геша това е глътка оптимизъм за положението на тима.

" На този терен за всякакви тактически ходове доста мъчно може да приказваме. Тук ставаше въпрос за геройство, темперамент, воля. Ние показахме тези качества и дочакахме момента, в който спечелихме мача. Цяла седмица се занимавахме с неуредици към тима. Дойдохме с 14-15 индивида, в това число и юноши. След като всичко е свършило добре, няма по какъв начин да не бъда удовлетворен. Нямахме и смени, в случай че се беше случило нещо, нямахме разновидности. Владо Мирчев се оправи отлично. Адмирации за характера на тима.
Ситуацията и аз не я знам. Отборът остана без управление в един миг, уповавам се тази седмица да стартират да се обясняват нещата. Тази победа дава една глътка въздух малко по-оптимистично и решително да си оправим проблемите. Купата е ясно, че няма да я вземем. Мисля, че в този мач ще се даде отмора на дребното играчи, които имаме. Днес всички играха 90 минути без промяна на този тежък терен. Противникът поосвежи тима си, а при нас обстановката беше до където оцелеем ". Втора лига 8 кръг, събота 26 септември  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР