Старши треньорът на Литекс Живко Желев бе изключително разочарован след

...
Старши треньорът на Литекс Живко Желев бе изключително разочарован след
Коментари Харесай

Желев с остра закана към играчите си - ще слага вилата на врата им

Старши треньорът на Литекс Живко Желев бе извънредно отчаян след четвъртата поредна загуба като посетител. По-рано през днешния ден “люляците” претърпяха тежко поражение в столичния квартал “Надежда”, където локалният Локомотив ги прегази с 4:0. Младият експерт съобщи, че с цел да излезе отборът му от неприятната обстановка, очевидно би трябвало “да постави вилата на врата на футболистите”.

“Не се очакваше, че ще допуснем такава тежка загуба. През първата част играхме добре, само че допуснахме лек гол от ъглов. През втората част се опитахме да изравним, само че получихме попадение след наша нелепа неточност. След това се опитахме да върнем един гол, само че се оголихме и получихме трети. Футболистите на Локомотив са опитни и се възползваха от пространствата в нашата отбрана”, разяснява пред Sportal.bg Желев.

“Какви ограничения ще взема след загубата? В България би трябвало да сложиш вилата на врата на футболистите, с цел да показват друго лице. Не мога да си обясня по какъв начин е допустимо вкъщи да играем по един метод, да изглеждаме добре и в случай че не бием, то най-малко да вземаме точката, а на открито да демонстрираме такава игра. Ще проведа диалог на висок звук с всеки един играч”, закани се след загубата в “Надежда” някогашният национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР