Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че се надява

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че се надява
Коментари Харесай

Мъри: Надяваме се, че ще намерим сериозен инвеститор

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че се надява отборът да е подготвен за подновяването на българското футболно състезание.

Той добави, че има компликации с избирането на стартовия състав на някои позиции, а към този момент не е удовлетворен от младите играчи и чака доста повече от тях. Стоилов приказва след успеха над столичния Септември с 4:1 в последната контрола на " сините " и добави, че не чака на никое място с изключение на в Разград и на стадион " Георги Аспарухов " изискванията за игра да са положителни.

" Иска ми се тимът да бъде подготвен за старта на новия полусезон. Надявам се футболистите да правят оценка обстановката, в която се намираме. Ако успеем да си намерим оптимално бързо ритъма на игра и комбинативността, мисля, че от друго естество няма да имаме проблеми. Много е значимо тук да се нагласим на метеорологичните условия и най-много на тревното покритие, което основава проблеми за комбинативността, само че все пак ние би трябвало да опитваме и би трябвало да играем, тъй че се надявам да стартираме по най-хубавия метод ", съобщи Станимир Стоилов на конференцията след другарската среща.

Той повтори, че решението е да не се продават играчи.

" Значи на този стадий можем да покриваме всичките си разноски, а средствата идват от лични доходи и от спонсора. На този стадий имаме опция да си плащаме заплатите. Имаме вяра, че вероятно ще намерим по-сериозен вложител, с цел да можем да развиваме играчите. На този стадий се оправяме. Да, имаме проблеми със отговорностите към страната, които в никой случай не можем да покрием толкоз елементарно ", сподели наставникът на " сините ".

Попитан за конкуренцията в тима, Стоилов отговори:

" В атаката  да вземем за пример разполагаме с тримата бразилски футболисти и Марин Петков. Конкуренцията не е кой знае какъв брой огромна, само че и четиримата се показват на положително равнище. В средата също сме с двама индивида на една позиция. В отбрана е може би мястото, където имаме конкуренцията. Ние знаем какво ни чака. Спазваме прецизно бюджета, който имаме. Надявам се да се оправим. Общо взето всички футболисти, към 15 индивида, се показаха на положително равнище и през цялата подготовка играха добре и се стараха. Имам усложнения в избора на стартовия състав на някои позиции, само че това е добре. Всеки, който играе добре, ще получава благоприятни условия за изява. "

Станимир Стоилов разкри, че Билал Бари се прибира на 11 февруари от Франция. " Там завърши 4/5-месечното му лекуване и ще стартира работа с нашите физиотерапевти. Очакванията както и първоначално казахме са за 8-10 месец ", изясни експертът.

По мотив противника в идния дуел за Левски, треньорът разяснява: " Черно море е прочут тим, от дълги години Илиан Илиев работи с тях. Те практикуват техен си, добър жанр на игра. Двата отбора няма по какъв начин да се изненадаме. За мен е по-важно по какъв начин ще играе нашият тим. В момента пожелаваме от нашите футболисти повече темперамент и воля, другояче нямам подозрения за комбинативността и стила на игра, в случай че терените са в положително положение. "

Стоилов благодари за премията за Най-добър треньор на България, оповестена на церемонията за Футболист на годината и изясни за какво не участва:

" И преди церемонията споделих, че благодаря за премията. Тя е повече заслуга на груповите дейности на тима и клуба. Класациите ги одобряваме такива каквито са. Имах персонални задължения и по тази причина не присъствах. Бил съм и първи, и финален и отново съм участвал, тъй че за мен това не е проблем. "

Попитан дали има увещание за положението на стадион " Ивайло ", където следва да играе Левски, Станимир Стоилов бе безапелационен, че няма такова.

" Нямам никакво увещание и който го даде, ще ме излъже, тъй че по-добре да не ми дава. Не чакам на никое място с изключение на в Разград и на " Герена " да има положителни условия на игра. Това са двата клубни тима, които имат отопление. Можеше да се намерения, преднамерено от много време алармирахме, тъй като от другата седмица дават малко по-добри температури, само че значимото е да си върви керванът ", сподели той и продължи:

" Да, имам вяра, че може да има среща, тъй като много поразбутахме спокойствието, само че какво ще се случи – нямам доверие, тъй като и обясненията, които слушам са извънредно несериозни. Ние в никакъв случай не сме седнали да спорим и да намерим решение за положителното на футбола. Днес на някой хареса ли му обстановката? За да има първокласен футбол, би трябвало да има положителни условия. Благодаря и на Септември, че и двата отбора се постарахме да изиграем футболен конфликт, и да няма съществени контузии. "

" Тези млади играчи би трябвало да се борят за мястото си. Ние ги водим на подготовка 16-годишни четири-пет индивида. Играчите получиха огромни дарове и от мен, и от клуба. Искам от тях да виждам малко повече упоритост да порастват. Не виждам от тях към този момент да се показват на равнището, което дава отговор на Левски. Имаме извънредно млад тим, само че те също би трябвало да усещат ангажимент да се развиват. На този стадий не съм удовлетворен от младите футболисти, чакам доста повече от тях ", приключи Стоилов във връзка младите футболисти на " сините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР