Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов сподели впечатленията си след

...
Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов сподели впечатленията си след
Коментари Харесай

Стоилов: Полезна проверка срещу доста уверен отбор

Старши треньорът на „ Левски “ Станимир Стоилов показа усещанията си след загубата на „ сините “ с 0:1 от „ Генчлербирлиги “.

„Една потребна инспекция против много убеден тим. Станаха хубави конфликти и физически, и тактически. Продължаваме да изпитваме усложнения в завършващата фаза, където би трябвало да сме по-уверени. Имаше обстановки, които трябваше да осъществяваме. Мисля, че във фаза отбрана стоим по-добре в сравнение с във фаза офанзива. Трябва да подобрим увереността при контрола на топката. Това са проблеми, които се вземат решение с положителни игри и победи. В началните минути на втората част имахме съмнения, само че по-късно намерихме себе си. Направихме пет шест промени и допуснахме неточности в отбрана. Аз персонално съм удовлетворен от инспекцията. Въпреки че проблемите, които имаме в завършващата фаза, са притеснителни. На този стадий това са хората, на които ще разчитаме, няма да търсим нападател. Имаме нужните качества, с подобряването на увереността ще се вдигне класата. На този стадий не можем да търсим други атакуващи опции“, разяснява Стоилов.

„Ще беседваме с Ноа Сонко Сундберг, надяваме се, че е добре. Виждате, че Ван дер Каап също не е изцяло подготвен. Ще завъртим централните бранители. Всеки ще получи игрово време, с цел да забележим коя двойка ще седи най-добре. Мисля, че там ще имаме най-голяма конкуренция. Билал Бари е в положително кондиционно положение. При него проблемите са в завършващия удар. Надявам се да Уеллтън бъде по-постоянен в играта си, откакто набере оптималната кондиционна форма. Направи много положителни неща през днешния ден. Добра инспекция, само че имаме проблеми в завършващата фаза. Това споделих и на Наско Сираков“, добави още наставникът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР