Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че при прекъсването

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че при прекъсването
Коментари Харесай

Стоилов: Казах на съдията, че трябва да играем утре

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че при спирането на дуела против ЦСКА след четвърт час игра поради изобилния снеговалеж в София, той персонално е посъветвал съдията да прекъсне срещата и тя да се доиграе на следващия ден при по-благоприятни метеорологични условия.

„ Получи се един снежен конфликт. Футбол имаше първите 15 минути, когато теренът бе в положително положение. Мисля, че ние започнахме с положително въодушевление, контролирахме събитията, имахме и една или две обстановки, които не успяхме да осъществяваме ”, показа Стоилов.

„ След като заваля снегът, мачът стана повече ритване, кюскане, на случайности, на рикошети. За качеството на играта не мога да приказвам. Казах и на съдиите, откакто прекъснаха мача, че той би трябвало да се доиграе на следващия ден, с цел да забележим и двата тима какво сме упражнявали, до каква степен сме стигнали и за какво харчихме парите по лагери. Това са следващите съдии и хора, които не взимат решения в полза на футбола ”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР