Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов определи победата с 1:0

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов определи победата с 1:0
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Мислите ни са насочени за мача в четвъртък

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов дефинира успеха с 1:0 над Пирин Благоевград в мача от петия кръг на Първа лига като заслужена.

Победното попадение осъществя Роналдо в 70-ата минута.

„ Мисля, че успеха беше заслужена, трябваше още в първите 15-20 минути да осъществяваме, с цел да може мачът да тръгне по-уверено. Играхме относително бързо в положително движение, само че нашите недостатъци бяха още веднъж в завършващия удар “, показа Стоилов.

„ Проблемът е, че ситуациите ни бяха прекомерно чисти, с цел да се пропущат. Имахме добър темп, експедитивност на топката, единствено трябваше завършващото подаване и завършващия удар да се получат. Имахме съмнения в междинната зона - по-бързо да лишаваме топката и прекосяването от фаза офанзива във фаза отбрана “, сподели треньорът на „ сините “.

Левски посреща Хамрун в четвъртък, 11 август, във втория мач от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

„ Видяхме равнището на тима на Хамрун, много рисков противник. Притесненията са ми по какъв начин ще се показа моят тим, уповавам се футболистите да осъзнават значимостта на мача и тази победа с 1:0 да не ги заблуждава. Нашите мисли са ориентирани единствено за мача в четвъртък “, сподели още Станимир Стоилов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР