Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви вчерашната декларация на

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви вчерашната декларация на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов за декларацията на ЦСКА: Разбирам раздразнението на г-н Гриша Ганчев

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разгласи вчерашната декларация на ЦСКА за съдията на финала за Купата на България по футбол като " изцяло неразбираема ".

За рефер на дербито беше избран Никола Попов. Мачът е в неделя (15 май) от 17:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Червените " желаеха от БФС и Професионалната лига промяна на рефера, защото съгласно тях арбитърът е в близки другарски връзки точно със Станимир Стоилов.

От ЦСКА оповестиха през вчерашния ден, че " имайки поради ударите против нашия отбор и аршина, с който мери БФС в последно време, не е мъчно да предположим, че предпоставките и аргументите да бъдем ритуално посечени са налице ".

Това накара наставника на Левски да пусне публично известие посредством уеб страницата на клуба:

Левскари,

Седемнадесет години цяла България чака този футболен празник. Затова за мен е неразбираема декларацията на „ ЦСКА-София “ от през вчерашния ден. Разбирам раздразнението на господин Гриша Ганчев, който е привикнал да назначава съдиите на българските мачове, само че не мога да схвана за какво се загатва моето име в този случай. Няма никакви учредения за това.

Ваш,

Станимир Стоилов

Последвайте нашия канал " Спорт по Българска национална телевизия " във Viber!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР