Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Стоилов предупреди: Хамрун е напълно равностоен на Левски, искам да изиграем мача гордо

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите преди първия конфликт от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против малтийския Хамрун Спартанс. Двубоят е в четвъртък от 20:30 часа българско време на националния стадион на Малта във Валета.

Родният експерт бе на мнение, че чака от Хамрун да играят отворен футбол, като счита, че и двата отбора са равностойно равнище. Стоилов обаче чака от неговите футболисти да изиграят мача гордо, в жанр Левски.

„ „ Направихме обширен разбор на тима. Те са изцяло равностойни на Левски. Този тим има най-хубавото финансиране в Малта и с играта от първите два кръга са изцяло справедливо в третия квалификационен кръг.Останах с отлични усещания от Хамрун. Имат технични и комбинативни футболисти, които играят открит, нападателен и атакуващ футбол. В последните два мача даже надиграха Мостар. За мен това е безусловно равностойна двойка и който направи по-малко неточности и играе по-умно, той ще продължи напред “.

„ Нямам желание да върша разбърквания. Нормално е, когато имаш положителни игри и резултати. Ивелин Попов не е възобновен. Всеки миг чакаме да стартира да тренира с тима, само че е надалеч от всякаква спортна форма “.

„ Смятам, че ПАОК имат по-високо футболно равнище и от двата клуба. Колкото до спортната форма, ние изиграхме също мачове напрегнат. Имахме прочувствена футболна борба с ПАОК. Казал съм във футбола - не постоянно любимците побеждават. Който се показа по-добре, ще завоюва мача “.

„ Смятам, че двата тима имат еднообразно равнище като класа и качество. Важно по време на мача е по какъв начин ще се представим. Ще потърсим естествени промени и нови хрумвания в играта ни. Това са два разнообразни тима. Колко ще се осъществят, това е различен въпрос “.

„ Иска ми се моите терзания и моите думи да се влезнали в главите на футболистите. Говори се, че малтийските клубове са под равнището на българските, само че този случай не е по този начин. Искам футболистите да са с настройката и концентрацията от мача с ПАОК. Получиха заслужени похвали и това би трябвало да ги стимулира да се показват още по-добре. Дано, както споделяме, да не обърнем нещата по български. Опита, който с всеки минал мач и дейностите, които ги привличахме при започване на шампионата и смяната в държанието. Това е един нежен тим. Трябва неизменност в играта. Позитивизма и негативизма не би трябвало да ти въздействат на държанието на терена. Искам от моите футболисти да изиграят гордо мача, в жанр Левски. Нищо повече “, съобщи Стоилов на своя конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР