Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред феновете на

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред феновете на
Коментари Харесай

Стоилов: В последните години в Левски не се казваше истината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред почитателите на левскарската среща във Враца преди гостуването на Ботев.

„ Изключително съм благополучен и удовлетворен, че можем да застанем с лицата си и да се забележим. Хубаво е да си споделяме всичко очи в очи. Аз и семействоо ми сме редови членове на „ Левски на левскарите “.
 
Тук сме, с цел да отговорим на истината. В последните години не се споделяше истината, Левски тънеше в забление и давност. Ако не си почтен във футбола, той не ти се отплаща.

Левски в никакъв случай няма да има опция да банкрутира, тъй като желаеме с нашите средства от членски импорт да покриват най-малко минималния бюджет. Такава поддръжка е невероятна. Има дечица, които идват до „ Герена “, с цел да се снимат.

Много значимо е наличието на почитателите и наличието на стадиона. През тази година не се е източвало от почитатели. Всеки се оправдаваше, с цел да намерим въпреки и лъжовно отговорните. Никога не е имало отговорни последователи. Достойно е за почитание. Много почитатели ги заболяха ръцете да пляскат на загуби, в този момент желая да пляскат на победи “, сподели Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР