Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Мъри Стоилов Тити Папазов ми идва too much

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обичайна си конференция преди семейството на Арда от деветия кръг на efbet Лига.

„ Като физика сме в положително положение почти. Изключвам някои дребни болежки. Надявма се всички до мача да могат да вземат присъединяване. Като психическо положение, естествено не е прелестно да загубиш с 11-метрови удари.

Основният аршин, който ме интересуваше, е такива мачове като този с Лудогорец. Важно е да запазим упоритостта и мотивацията, можем да имаме шансове да съкратяваме дистанцията до водачите. Важно е всеки мач да играем добре. Няма потребност от конфигурация и спомагателна мотивация, когато играеш огромни мачове. Ако желаеме да печелим мачове в шампионата, би трябвало всеки мач да ни е край. Една-две промени можем да създадем.

Някои футболисти играха два-три мача без възобновяване. Ноа е здрав, може да влезе в състава. Арда играе много добър и комбинативен футбол. Играят с въодушевление. За българските стандарти са тим, който управлява обстановката. Всичко ще зависи от представянето на нашия тим.

За да приключим тематиката един път вечно, не съм си отдръпнал настояването за оставка на Константин Папазов. Мога да кажа, че през тези години постоянно е бил консултант и ръководещ. Римската империя и Левски паднаха поради ръководство. Тези пари, които върна, са 5% от това, което е изгубил. Да се занимава с баскетбол. Все едно аз да му споделям какво да прави с баскетбола. Идва малко too much.

Николай Михайлов пази дълго време, в този момент ще дадем късмет на Пламен Андреев. Надявам се да продължи да се развива. Пътят на Левски минава през развиване на младите. Нормално е Ники да чака, както Пламен чака. Ние не търсим отговорни, а бъдеще за Левски. Той няма проблем. Освен младостта, във вратарите ни има и цена. Трябва да търсим в младите да костват нещо. Николай всеки един миг може да пази без проблеми в българското състезание, има качествата.

В клуба е бил финансов бардак. Изплащаме задължения, които са били с години наред. Казал съм си мнението, това е моята истина. Футболът на Папазов не му е силата. Наследихме клуб, който беше пред всевъзможен банкрут. Лесно се чука в интернет и се ревизира какво е било преди. Винаги съм вярвал във футболен клуб Левски и симбиозата сред почитатели и тим. Вярвам и в треньорската работа.

Левски би трябвало с този тим да усъвършенства личната класа. Нямам терзания за огромните мачове. Имам терзание от противниците от средата на таблицата. Може да нямаме самокритика, с цел да спечелим тези мачове. С Левски става футболно шоу, без нас няма. Резултатът постоянно го има или няма. Трябва да работим върху съставния елемент дузпи.

Трудно мога да предсказвам по кое време Ивелин Попов може да играе цялостен мач. Мисля, че е подготвен да започва на следващия ден, колкото издържи. Има нарушена подготовка от предходната година.
Вторият тим има стъписване от гостуванията. Трябва да се подобрят резултатите. Някои упражняват в първия тим и се показват под равнището си. Ще стартират всички да упражняват с първия тим, с цел да подобрят равнището си. Опитахме да водим разговор за Нейтън Олдър, съгласно нас е дискриминация, тъй като е от Европейския съюз. В момента желаеме да подобрим резултатите като резултати. Топузаков работи добре с младите. “, сподели Стоилов.
Двубоят е на следващия ден от 20:00ч. на стадион „ Георги Аспарухов “.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР