Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде съвместна пресконференция заедно

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде съвместна пресконференция заедно
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: В Левски има предстартова треска, крайно време е да зарадваме изстрадалите си фенове

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде взаимна конференция дружно с сътрудника си от ЦСКА - Алън Пардю преди финала за Sesame Купа на България.

Мъри не скри терзанието си преди мача на сезона за " сините " и разгласи, че е време отборът му да зарадва изстрадалите почитатели.

Брифингът мина под знака на взаимното почитание сред двамата треньори и клубове, като наставникът на Левски акцентира, че футболът не е война, а е по тази причина да завоюва по-добрият.

" За мен от много време има предстартова тресчица. За представянето на моя тим. Ние изоставахме много, предвид на това, че стигнахме до край, за нас е обикновено да има напрежение за играчите и треньора. Достатъчно съм взел участие в такива мачове и имам опит. Предварително какво сме си обещавали, не е значимо, значителното е на терена какво ще се случи. Наясно съм със състава. Притеснението ми е по тази причина по какъв начин ще играем. Отборът на ЦСКА има над 12 мача в Европа, това е огромна убеденост и самочувствие. Имат умел управител ".
 Алън Пардю: Няма да танцувам при успех с Купата, почитателите ще видят този ЦСКА, който чакат
Алън Пардю: Няма да танцувам при успех с Купата, почитателите ще видят този ЦСКА, който чакат

" Нека да се почитаме и да няма ексцесии "

" Пламен Андреев е млад вратар, отраснал в школата на Левски. Нямам терзание. Залогът е доста по-голям за нас. Ние ще се доверим на Пламен. Мисля, че и Ники Михайлов може да му даде препоръки. Вярваме му. Каквото имаше да споделям по тематиката за декларацията на ЦСКА, го споделих, считам, че от през днешния ден би трябвало да приказваме за феърплей. От нас треньорите зависи. След толкоз години очакване, сме длъжни да създадем прекрасен празник. Затова за мен беше неразбираема тяхната реакция. Искам футболистите ми да играят с студен разум и горещи сърца. Трябва да минем през такива мачове. Няма какво повече да желаеме, подобен край е. Ако успеем, това ще бъде дребна стъпчица напред. Отборът се калява в такива борби ".

" Имам хрумвания за развиването на Левски, даже не се възнамерявам дали Пламен Андреев. Аз не си го измислих, с цел да се върша на забавен. Ники Михайлов му дадох късмет, когато беше на години на Пламен. Аз за разлика от други, не мисля за личното си " аз ", когато става въпрос за Левски. Дали сме подготвени за продължения и дузпи, ще забележим. Няма какво повече да желаеме като предпоставки ".

" Трите мача с ЦСКА бяха разнообразни. Първият нямахме доста класа, вторият нямаше доста футбол, третият беше противен. Левски най-сетне би трябвало да завоюва нещо след толкоз години на страдалчество на нашите почитатели. Винаги съм подкрепял взаимно почитание сред двата клуба. Много зависи от треньорите по какъв начин ще се държат играчите. Мисля, че за тимовете ще е добре, да ги подготвим да почитат В ЦСКА има забележителна смяна във връзка с държанието на аварийна пейка ".

" Футболът не е война, футболът е да завоюва по-добрият. Историята е хубава, би трябвало да се помни, само че би трябвало да гледаме в бъдещето също ", съобщи Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР