Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Селекцията е стопирана, нямам проблем с никого в клуба

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде конференция преди срещата от 1/16-финалите за SESAME Купа на България против Вихрен Сандански. Специалистът разяснява и скорошните горещи събития към клуба, както и лагерът в Дубай и зимната селекция.

„ Всеки вероятен трофей е приоритет за Левски. Клубът би трябвало да печели титли, беше неприемливо да нямаме подобен толкоз години. В първенството имаме зарязан от водачите, само че имаме опция и през него да се класираме за Европа. Носители сме на Купата, обикновено е да имаме упоритости и там “.

„ Виждам упоритост в играчите от първия мач, в който не спечелихме. Не ни доближаваше упоритост и предпочитание, спортното благополучие също го нямаше. Не е обикновено Левски дълъг интервал от време да не може да победи, който и да е съперник в България. Като игра Левски наподобява обичайно, би трябвало намерим най-много задоволително упоритост и темперамент да печелим мачовете “.

„ За ротации няма опция, тъй като ще пътиваме малко футболисти. 13 футболисти отпътуват за мача с Вихрен. Имаме шест национали, контузени, които няма да рискуваме. Няма да запълним дори запасите. Тези хора, които са тук, към 13 индивида, ще би трябвало да изнесат мача. Трябва на намерим по какъв начин да се оправим с проблемите. Ники ще пази, както споделих. Все ще имаме проблеми с Петрис, Бари, Илиян Стефанов плюс 5-6 национали. Направете си сметката какъв брой играчи остават “.

„ Каквото имаше там да обявим, сме споделили. И аз, и Ивков желаеме да се ръководи клубът по най-хубавия метод за левскарите. Платени чиновници сме, получаваме заплати да не позволяваме неща, които се позволиха. Надявам се да почистим проблемите. Нямам проблеми със спонсори и, който да е. Трябва да се изчистят разногласията и недоразуменията. Споровете са нормално за метода на ръководство. Нямаме проблеми при заплащането на заплатите, всички получават постоянно, както и клубът от спонсора “.

„ Не са чак толкоз огромни проблемите да ги драматизираме. Решими са проблемите. Не е кой знае какво комплицирано или да има наслагване. Споровете се водят за метода на ръководство. От спортно-техническа част и какво сме се разбрали със спонсора, нямаме проблем. И другите неща ще се изчистят “.

„ Нямам проблеми с никого. Нямам проблеми със Сираков. Толкова години работим дружно и нямаме проблеми, в този момент ли да имаме? Нямаме никакво разминаване с него. Обидно ми е, че разясня тази тематика. Като финансиране всичко е наред, никой от нас не е споделил, че не е получено нещо. Има дребни неща в метода на ръководство, които би трябвало да се изчистят, само че всичко друго е да се търси в допълнение конспирация. Но тези проблеми не се отразяват на резултатите ни, на мен това не може да ми е опрощение. Платените чиновници сме за това, с цел да пазиме интереса на Левски. Всички желаеме да знаем истината и я споделяме. Готови сме за всевъзможни диалози и крайности. Когато знаеш истината, тя е на твоя страна и всичко е наред “.

„ Тема, която също ми е доста забавна. За лагера. Можем ли да упражняваме на леда в България? Голяма част от парите са преведени за лагера в Дубай. Каква е разликата дали ще бъде в Турция или в Испания? Не можем да играем в България, тъй като да вземем за пример нямаме терени. Това е тематиката, която би трябвало да разясняваме. Важно е Левски да направи подготовка, с цел да издържим останалите месеци. Селекцията я стопираме. Като има продажби, тогова ще намерим заместници. Всичко е на пауза, нито за пласиране, нито за взимане. Темата селекция не я разясняваме, тъй като не знаем какво ще се случва и какви благоприятни условия ще имаме. Но ще мислим за укрепване на тима. Трябва да създадем по-добра конкуренция на позицията на Бари, само че на останалите места имаме играчи, които в случай че играят постоянно на оптималните си благоприятни условия, могат да печелят “, съобщи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР