Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след
Коментари Харесай

Мъри: Оценката ми от 1 до 10 е 5 и половина, играхме нелошо, но не и достатъчно добре

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след успеха на своя отбор над Локомотив (Пловдив). " Сините " се постановиха с 2:1, като съвсем през целия мач играха с човек повече на терена.
 Фантастичен гол на Кръстев зарадва Левски и страхотната синя аудитория Фантастичен гол на Кръстев зарадва Левски и страхотната синя аудитория
" От 1 до 10 оценка? 5 и половина е моята оценка за представянето на Левски. Смятам, че се представихме нелошо, само че не и задоволително добре. Първи мач - трябваше да спечелим, да търсим още по-добра игра. Искаме да изградим тим, който да господства, да играе на гребена на вълната. Получи се забавен мач, Локомотив сподели една добра футболна убеденост. Нашият тим игра при огромна убеденост, само че трябваше още.

Да не забравим да благодарим на почитателите. Ние занапред би трябвало да построяваме нрав и неизменност, а то идва при такива мачове против положителни тимове. Победата бе значима. Неведнъж съм казвал, че идва публиката на стадиона, а не не можем да победим, само че през днешния ден успяхме. Имахме благоприятни условия да затворим мача, имаме проблеми в завършващото подаване и удар.
36  Левски - Локомотив (Пловдив) 1
Общо взето играчите, които имаха убеденост и самочувствие, бяха на познатото равнище. Този състава занапред ще построява нрав на победител. Може да играе по-добре този тим. Почти нямахме проблеми във фаза отбрана, откакто Локомотив остана с 10 индивида. Елементарна неточност при статично състояние, върху което също би трябвало да работим. Трябва да развиваме този тим.

В последните години Левски постоянно губеше на " Герена " от съществени тим. Днес мисля, че справедливо спечелихме. Нормално е да даваме все по-добри послания на нашите провърженици. Трябва да играем с по-голямо самочувствие.

Филип беше привлчен тъкмо за това - да внася хрумвания и динамичност. Може да играе още по-добре, може още да оказва помощ на Левски. Той не си слага граница, това е гений, би трябвало да играе още по-добре.
36  Левски - Локомотив (Пловдив) II
Когато се наложи, ще разгадавам на Иван Горанов, той е преотстъпен при нас и има още 3 месеца контракт. Не може в групата да бъдат повече от двама бранителя. В множеството пъти ще бъдат младите, те са с приоритет. Трябва да натрупат опит и самочувствие. Трябва да подобряваме играта си. Нормално е да има спадове.

Дай Боже да беше тук Ивелин Попов, виждахме се преди Нова година с него и то случйно. Говорим си много пъти, имаме си другарски връзки. Той би трябвало да си реши бъдещето, в случай че той реши да се прибира в България, е добре пристигнал. Той самичък тряба да си вземе решение, ние с наслада ще сме с отворени порти ", съобщи Мъри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР