Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю минути след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю минути след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Видя се малка промяна в поведението на играчите

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление минути след края на контролата против Локомотив Сф, в която.

Наставникът на Левски показа, че е видял смяна, въпреки и дребна, в държанието на играчите на терена след рецензиите му след мача против Пирин преди няколко дни.

" С оглед на тежкото време, има смяна в позитивен смисъл. Видя се, че има предпочитание да се усъвършенства играта в отбрана, като на моменти действахме и с нужната експанзия. Трябва да подобрим доста и играта си в офанзива. Трябва да намираме най-правилните решения, с цел да приключваме офанзивите. Все отново има смяна, въпреки и дребна в държанието на играчите на терена ", стартира Стоилов.

Треньорът на " сините " разяснява и какво е положението на опитния Ивелин Попов, който получи травма в инспекцията против " орлетата ".

" Най-важното е да го възстановим. Ивелин минава през сложен интервал след поредност от травми и сигурно е мъчно да получи още една. Ще се опитаме да го възстановим и в случай че можем ще разчитаме на него, несъмнено. Важно е обаче другите футболисти в тима да влязат в добра спортна форма и да дават всичко от себе си на терена ", съобщи Стоилов.

Накрая Станимир Стоилов приказва и за новото попълнение в отбора Нейтън Олдър, който беше показан по-рано през днешния ден.

" Преди време ви бях споделил, че ще търсим сходни млади играчи, които да играят във втория тим, където ще можем да ги аклиматизараме в българския футбол и в случай че покажат качества, да получат късмет и в първия тим. При Олдър казусът е същия. Той ще тренира наедно и с първия, и с втория състав. Първоначално ще му дадем късмет да играе за втория тим и в случай че незабавно покаже качества, ще го вземем в първия ", приключи Станимир Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР