Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че клубът има

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че клубът има
Коментари Харесай

Стоянович: Не съм дошъл тук да правя революция, а да върша това, което правя най-добре

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович съобщи, че клубът има потребност от нов състезателен шеф, защото не е негова работа да се нагърбва и с тази задача.

Специалистът съобщи, че още е прекомерно рано, с цел да се приказва за купа, защото в при “сините” има да се свърши още доста работа.

" Трябва да има връзка сред терена и офиса. Това е несъмнено. Трябва да има някой, който да оказва помощ по доста от въпросите. Например подготовката, футболистите, анализите, хрумвания за новия сезон. Трябва да се приказва по този въпрос. Аз не съм пристигнал тук, с цел да върша гражданска война, а да правя това, което умея най-добре. Ако от клуба са решили да няма състезателен шеф, ще ги схвана, само че не мога да се нагърбя с всички функционалности, а и не желая. Моята работа е това, което се случва на терена”, стартира треньорът на “сините” в изявление за Българска национална телевизия 1.

“Вече изрично усещам Левски като мой тим, макар че интервалът, откогато съм в клуба, е къс. От първата минута, от първата среща, която изиграхме на нашия стадион, имам прелестно чувство, позитивна сила. Всичко към " Герена " ме зарежда.

Трудно мога да отговоря какво тъкмо съм трансформирал. Отговор могат да дадат почитателите и публицистите, тъй като проучват надълбоко всичко, което се случва към тима напоследък. Може да желаете меродавна информация и от играчите. В Левски работя по този начин, както съм го правил във всеки един тим, който съм ръководил”, добави още той.

“Опитвам се да съм почтен към всички, да няма неистини сред нас и всички да си вършим работата. Радвам се, че футболистите бързо схванаха нашия метод на работа. Не споделям моя, тъй като съм тук с моите помощници. От една страна, връзката състезател - треньор е доста значима, а от друга, и двете страни сме подвластни от резултатите. Ако те не са такива, каквито ни се желае, ще бъде доста по-трудно.
Още е доста рано да се приказва за купа. Имаме доста работа, тъй като против нас има доста положителни тимове - Лудогорец, ЦСКА, Берое. А и други отбори могат да ти създадат проблем - образецът е със загубата от Локомотив (Пловдив).

Имам много необятен набор от футболисти. Не съм привикнал да работя с толкоз доста играчи на подготовка. Какво ще бъде през зимата, ще забележим. Можем да се разделим с някого, а е допустимо да се получи добра оферта и някой да бъде продаден, различен пък самичък да изиска да напусне. На този стадий не мислим доста върху това. Имаме каквото имаме като фрагменти. Не можем да ги променяме до зимата и няма смисъл в този момент да хабим сила по този въпрос. Всеки треньор желае да има тим, който да изведе до огромната цел. Искам да бъда оптимално виновен и почтен пред фланелката и емблемата, която носим с играчите. А по отношение на това, което желая за Левски, е да виждам тима още по-офанзивен, по-бърз, с по-голям надзор на топката и обстановката на терена ", приключи Стоянович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР