Старши треньорът на Левски Петър Хубчев, капитанът на тима Живко

...
Старши треньорът на Левски Петър Хубчев, капитанът на тима Живко
Коментари Харесай

Десетки деца се включиха в Ела, играй с Левски

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев, капитанът на отбора Живко Миланов, Станислав Иванов, Петър Иванов и шефът на Детско-юношеската школа на клуба Йончо Арсов се срещнаха с десетки деца, с цел да играят обичаната си игра преди първия учебен звънец.
 Йончо Арсов: Получи се добър празник за децата
Йончо Арсов: Получи се добър празник за децата

" Докоснаха се с футболисти от мъжкия тим "

Инициативата на ПФК Левски и SPORT DEPOT " Ела, играй с " Левски " събра доста дребни последователи на " синия " тим на паркинга на магазина в столичния квартал " Младост ".

Той се трансформира в същинско футболно игрище, на което футболистите и техните най-малки почитатели, премериха сили в зрелищна игра, следена деликатно от Петър Хубчев и Йончо Арсов. За положителното въодушевление на всички пък се грижеше клубният амулет Лъвски.

Живко Миланов, Станислав Иванов и Петър Иванов играха с дребните левскарчета, които се надпреварваха да се снимат и да взимат подпис от тях. Тримата юноши на " Левски " пожелаха на децата сполучлива и противоречива образователна година и им подсетиха, че с труд и неизменност могат да реализират фантазията си да играят в първия тим на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР