Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев имаше поводи за задоволство днес,

...
Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев имаше поводи за задоволство днес,
Коментари Харесай

Хубчев сподели най-голямата си болка след равенството с Йънг Бойс

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев имаше мотиви за удовлетворение през днешния ден, откакто " сините " изиграха доста мощен мач против Йънг Бойс. 26-кратният роден отличник в избрани моменти от срещата надиграваше швейцарския първенец, само че в последна сметка стигна единствено до 1:1 в последната си контрола на австрийска земя. Специалистът призна, че мислите на всички в лагера на Левски към този момент са ориентирани към идните мачове с Ружомберок в Лига Европа. Хубчев показа и най-голямата си болежка - неналичието на по този начин мечтаните и чаканите от него нови футболисти, които да вдигнат класата на отбора.

" Вчера играхме в един напълно пробен състав, само че все пак имам забележки към младите играчи и тяхното показване. Другото, което не е загадка, е, че ние се нуждаем от още качествени футболисти. Изиграхме три ужасно потребни мача за нас против доста мощни съперници. Можем единствено да бъдем удовлетворени от това, което свършихме тук. Това, което искахме, се получи. В елементи обаче няма да встъпвам. Все отново считам, че имаше надграждане спрямо първите няколко инспекции. Да, то е прекомерно малко, само че по-добре постепенно, само че пък несъмнено ", изрази убеденост Хубчев.

" Младите футболисти могат да бъдат потребни и да се развиват единствено в случай че около тях има опитни играчи. С 12 юноши няма по какъв начин да се получат нещата. На нас са ни нужни 6-7 футболисти, същински експерти, с цел да пернат тези момчета напред. Трябват ни качествени нови хора, които да паснат на идеологията на клуба и да оказват помощ на по-младите момчета. Това е огромният ми проблем, огромната ми болежка. Това обаче не ме кара да съм черноглед, таман противоположното - окуражен съм още повече ", призна наставникът на " сините ", който за край добави, че дружно със своя щаб задоволително добре е разузнал отбора на Ружомберок.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР