Старши треньорът на Левски Николай Митов за пореден път намекна

...
Старши треньорът на Левски Николай Митов за пореден път намекна
Коментари Харесай

Митов: Вутов и Буш ще са на линия за Сутиеска, Русев гарантира за нови играчи

Старши треньорът на Левски Николай Митов за следващ път загатна за тежката обстановка, в която се намира, откакто отборът бе изоставен от двамата играчи, към които се смяташе, че би трябвало да бъде построен новият образ на отбора - Божидар Краев и Мехди Бурабия. След успеха с 1:0 над Радник (Сурдулица) експертът призна, че има уверението на притежателя Спас Русев, че част от парите, получени от продажбата на Краев и Бурабия, ще бъдат вложени в нови попълнения.

“Днес бяхме по-свежи от предходната контрола. Имаме седмица още върху какво да работим. През цялата година ще бъде по този начин - ще се стремим да подобряваме играта си. При всички положения против Сутиеска ще бъдем и по-свежи, и по-добри. Очаквам съперникът да играе по-затворени при гостуването си на “Герена”, разяснява Митов.

“Буш и Вутов ще бъдат подготвени за първия мач в Лига Европа. Не знам на какъв брой %, само че ще бъдат в групата, а може би даже и на терена. Предвид последните събития бях заставен да опитам нова скица на игра. Няма човек, който повече от мен да желае да бъде взет нов състезател. Преди два дни разговарях със Спас Русев. Имам уверението, че ще бъдат привлечени футболисти. Това обаче би трябвало да се случи колкото се може по-бързо”, сподели още наставникът на Левски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР