Старши треньорът на Левски Николай Митов имаше доста забележки към

...
Старши треньорът на Левски Николай Митов имаше доста забележки към
Коментари Харесай

Митов разочарован: Бурабия не иска да играе повече за Левски

Старши треньорът на Левски Николай Митов имаше много забележки към футболистите си след загубата с 0:1 от Черно море в първа контрола това лято. “Сините” позволиха провалянето единствено девет дни преди първия дуел от Лига Европа против черногорския Сутиеска. Въпреки отрицателния резултат експертът е убеден, че 26-кратният първенец на България ще бъде квалифициран добре за мачовете с отбора от някогашната югославска република. Митов призна, че Мехди Бурабия няма предпочитание повече да носи фланелката на Левски и съвсем несъмнено ще се стигне до разлъка сред двете страни.

“Имам доста забележки, само че в този мач ме интересуваше най-много кондиционното положение на футболистите. През последните 5-6 дни наблегнахме напълно на физическата подготовка. Ще изгледаме още веднъж дуела и ще създадем разбор. Сигурен съм, че ще почистим много от грешките. Убеден съм, че ще има усъвършенстване във всеки един аспект от нашата игра”, разяснява Митов.
 Левски - Черно море 0:1 “Бурабия не желае да е играе в Левски. Има оферти към него и той желае да си тръгне. Аз го желая в тима, само че той не желае да играе повече за нас. Разбира се, че не е прелестно, защото това е човек, който е в основата на тима, и ти чуваш от него, че не желае да е в Левски. До петък чакам двама нови футболисти в центъра на терена. Ако се стигне до техен трансфер, съм сигурен, че ще дойдат добре подготвени”, сподели още наставникът на Левски.

“Вината за контузията на Антонио Вутов си е напълно негова. Играл е за младежкия народен тим, а е имал болки. Ако ми се беше обадил, щях да му кажа, че е по-добре да не играе. Буш също не е на линия, само че до ден-два ще стартира да тренира с топка”, добави още наставникът на “сините”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР