Старши треньорът на Левски Николай Костов изрази задоволството си след

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов изрази задоволството си след
Коментари Харесай

Николай Костов след победата над Ботев Пловдив: Стигнахме до абсолютно заслужен успех

Старши треньорът на Левски Николай Костов изрази задоволството си след . Това беше и първа победа за новия ментор на " сините ".

" В първия мач бяхме по-плахи и неуверени. Днес дуелът се разви в наша изгода, само че първите 15 минути бяха за домакините, когато можехме да получим гол и срещата да се развие по различен метод. Тази победа идва в доста добър миг, тя е доста скъпа за нас, тъй като имаме млад тим и би трябвало да трупаме убеденост. Днес съм доста удовлетворен от отбора, стигнахме до безусловно подобаващ триумф ", съобщи Костов след конфликта.

" Играта ни в първите минути е продължение от загубата ни от ЦСКА 1948 в първия кръг, тъй като това дава психическо отражение. След 15-ата минута през днешния ден тимът овладя обстановката и се представяше доста добре. Дузпата беше значима, тъй като бе при 0:0. Сонко Сундберг е с хронична контузия и не е възобновен. Андриан Краев би трябвало да си почисти главата, той е доста мощен футболист и е скъп състезател за нас ", сподели още наставникът на " сините ".

" Не сме обсъждали с управлението да желаеме отсрочване на мачове. Имаме млад тим с млади футболисти, които бързо се възвръщат и това ни е преимуществото ", приключи Николай Костов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР