Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели, че е

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели, че е
Коментари Харесай

Тити Папазов: Имахме голям проблем с късата ротация

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов показа, че е благополучен от успеха на отбора му над Черноморец (Бургас) с 81:68 в среща от петия кръг на НБЛ. Наставникът на " сините " разясни какво е положението на гарда Тайрън Бразелтън, който бе измежду отсъстващите в състава на столичани.
" Радвам се на триумфа. В дълги интервали от мача играхме доста мощно. Използвахме своите преимущества. Особено в играта на невисок пост с Тасич. Във втори следващ мач имахме сполучлива пукотевица от тройката. Особено, до момента в който бяхме свежи, вървеше с 60%, което е доста добър отзив.

Голям проблем имаме със скъсяването на ротацията. Въпреки че младите до момента постоянно са били потребни, през днешния ден нямахме доста благоприятни условия. Когато през днешния ден разликата доближи 20 точки и трябваше да завъртя състава и да ги освежа, ние допуснахме обикновени пропуски под коша, контраатаки, които върнаха разликата. Това ограничи опциите.

Благодаря за характера, който демонстрираха. Надявам се при Бразелтон да е чиста простуда, с цел да може да бъде потребен в идващите мачове ", сподели Тити след мача.

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР