Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе изключително доволен от

...
Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе изключително доволен от
Коментари Харесай

Константин Папазов: Излязохме със самочувствие срещу съперник, който трудно ще бъде побеждаван

Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе извънредно удовлетворен от успеха на своя тим над Рилски състезател със 75:64 в дербито на първия кръг на новия баскетболен шампионат. Ето какво показа опитният ментор след дуела:

" Дойдох тук със свито сърце. Самоков направи добра селекция от български играчи и сякаш това беше причина да се подходи със основание към този техен състав. Но ние запазихме хладнокръвие. Отдавам го на опита на моя тим. Имаше обстановка, в която противникът водеше с 32:22, само че ние се стегнахме и стигнахме до 66:46. Това са 30 точки разлика за къс интервал от време.

Решаващо за триумфа се оказа това, че успяхме да се завърнем в мача и на полувремето си направихме разбор на грешките. В последните шест минути играхме постепенно, излязохме от своя жанр, с цел да запазим успеха. Това беше мое напътствие, а можеше да рискуваме и да създадем по-голяма разлика, само че нямаше смисъл. Тук се играе мъчно и всички ще имат проблеми. Доволни сме от успеха. Имаме добър и умел тим и излязохме със самочувствие против противник, който мъчно ще бъде побеждаван ", сподели нашумелият през лятото член на Надзорния съвет на футболния Левски.
 Левски Лукойл победи Рилски състезател в Самоков
Левски Лукойл победи Рилски състезател в Самоков

Момчетата на Константин Папазов изковаха успeха през второто полувреме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР