Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров говори пред медиите преди

...
Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Георги Тодоров пред реванша с Локо : Искам да започнем агресивно и да вкараме ранен гол

Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров приказва пред медиите преди утрешния реванш сред " сините " и Локо (Пд) от шампионата за Купата на България. Столичният гранд загуби първата среща с 0:2 и ще би трябвало да се постарае много, в случай че желае да си обезпечи място в борбата за националното отличие.
 Стаси Иванов потегля по пътя на Бижутера и Гонзо
Стаси Иванов потегля по пътя на Бижутера и Гонзо

Все по-близо е до това да приключи сезона като най-полезен състезател за " сините "

Ето какво показа той:

" Всички футболисти са здрави и виждам някой да има проблем. Не мога да кажа играчите, че са възобновени за толкоз малко време, само че се надявам да са подготвени за утрешния мач. В предния дуел ни бе мъчно да издържим до 90-а минута. Ще употребяваме и по-свежи хора на следващия ден. Важно е по какъв начин ще стартираме мача.

Ако стартираме, както с ЦСКА, много мъчно ще е. Искаме да стартираме нападателно и да вкараме ранен гол. Трябва да се прояви доста темперамент и воля. Ако бяхме изгубили мача с ЦСКА, щеше да бъде пагубно от психическа позиция. Ние няма какво да вършим с изключение на да играем атакуващо и да търсим голове и да не позволяваме такива. Ако допуснем, доста евентуално е всичко да свърши.

Локомотив са един от дребното тимове, които играят футбол. Ако им се даде самочувствие, става доста мъчно. Те имат доста положителни реализатори ", сподели Тодоров.
 Левски прекрати продажбата на билети за мача с Локо (Пд)
Левски прекрати продажбата на билети за мача с Локо (Пд)

Причината е предстоящата заповед на Министерството на здравеопазването за прецизно съблюдаване на противоепидемичните мерки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР