Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров даде традиционната си пресконференция

...
Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Тимът ни ще изглежда много по-добре, отколкото беше със скъпи чужденци

Старши-треньорът на Левски - Георги Тодоров даде обичайна си конференция преди турнирен мач на " сините ". Утре те започват новия сезон в Първа лига с тежко домакинство на Берое. Опитният експерт отхвърли да се съгласи с мнението на разнообразни експерти, които сочат заралии за любимец на " Герена ".

Тодоров разгласи, че каращият проби Матео Стаматов е покрай договор с клуба, като се надява скоро такива да подпишат Борислав Цонев и Валери Божинов.
 Симеон Славчев стартира като титуляр против Берое
Симеон Славчев стартира като титуляр против Берое

Орлин Старокин с нова позиция в " синята " групировка

Ето какво още сподели той:

" Имаме тъкмо 18 индивида. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си отпътуваха. Надявам се тимът да е боеспособен . Да, Живко Миланов влиза в щаба. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата писмено . От втория дуел той ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за тима.

Боби Цонев би трябвало да позволи проблемите си със остарелия клуб . Надявам се да е част от тима. Матео Стаматов тренира с нас, оставя положителни усещания. Може би ще остане. Божинов си е Божинов, няма какво да го разясняваме . Да, той няма да може да играе 90 минути, само че в дуелите, в които ще играе ще е потребен.
 Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи
Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи

" Клубът е облечен "

Аз желая да видя Левски преди всичко. Това е обикновено . Трябва самообладание, до момента в който не изградим цялостен тим. Тимът ни ще наподобява доста по-добре, в сравнение с беше със скъпи чужденци. Ако вземем хората, които сме набелязали, ще бъде добре. Всичко, което е досега годно ще играе против Берое. Няма да пазим никого .

Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите . Не знам дали сме любимец. Искам да изиграем един добър мач. Видях смяна в позитивен проект. Дано на следващия ден това да се придвижи на мача. Дано ние да се оправим и всичко да е обикновено в клуба. Настроението в отбора е по-добре от в края на шампионата. В понеделник, играчите получиха част от заплатите си - и това е от голяма важност. Който остане в тима, би трябвало да се бори в името на Левски и да помогне за построяването на един боеспособен тим ", съобщи той.
 Живко Миланов стартира работа в Левски
Живко Миланов стартира работа в Левски

Влиза в щаба на старши-треньора Георги Тодоров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР