Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, остана реалист след победата

...
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, остана реалист след победата
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Искам да се подобряваме с всеки изминал мач

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, остана реалист след успеха на неговия тим с 1:0 над ЦСКА. Той съобщи, че желае види “сините ” подготвени за шампионската купа.

“Левски сподели добър темперамент и аз съм доста удовлетворен от това. Не съм давал инструкции да играем отбранително. Трябваше да играем по метод, който да ни донесе трите точки. Желанието ми е тимът да се усъвършенства с всеки минал мач. Щастлив съм от успеха поради клуба и почитателите. Въпреки съмненията, които изпитвахме в контролите и първите два мача от шампионата, през днешния ден се видя, че тимът има темперамент. Мисля, че в по-големи моменти от мача футболистите се оправиха добре. Искам и отново го споделих, желая Левски да играе мач за мач. Имаме още доста работа за извършване. Това си е тъкмо за през днешния ден. Ние ще го проучваме.

Не разясня съдиите, добре се оправиха. Нека ги оставим да свирят това, което виждат. Не желая да разясня реферите, това не е най-важното в този мач. Нека не се оправдаваме с техните дейности. В нашия тим има психически напън, само че към този момент нещата стоят по-добре. 

Лично аз не се подлъгвам с сходна победа. Оставам спокоен, макар прочувствения триумф, и желая да го предам на футболистите. Тези борби са въпрос на разсъдък. Искам да видя тим, който е подготвен за купа. Не желая фантазия. Бием един мач и видите ли ще спечелим купата. Разбира се, че желая да станем първенци, само че има още много работа да се прави в Левски " приключи треньорът на " сините ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР