Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви след равенството с

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви след равенството с
Коментари Харесай

Топузаков: Не постигнахме целта си

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков съобщи след равенството с ЦСКА 1948, че тимът е трябвало да бъде по-агресивен, с цел да вкара още голове във вратата на Даниел Наумов и да реализира задачата си да редуцира разликата с " алените " в класирането.

" Силните минути бяха през първото полувреме. Не единствено, когато вкарахме двата гола и по-късно можехме да развием офанзивите си и да вкараме още. Доволен съм от битката и динамичността, само че на тежкия терен силите се изравниха. Огънахме се и се поизморихме в края. Не успяхме да си реализираме задачата да съкратим разликата с ЦСКА 1948. Ние сме си отговорни ", стартира Топузаков.

" Хубавото беше, че отбелязахме, само че неспецифично за нас допуснахме два гола. Не бяхме пределно съсредоточени, може би, поради спецификата на хлъзгавия терен. "

" Доволен съм дотолкоз, доколкото реагирахме, както и в Пловдив, когато допуснахме гол. Трябваше още експанзия. След втория гол имахме задоволително офанзиви да вкараме трети и четвърти гол преди полувремето. Имахме напредък в играта. След това беше, може би, не толкоз да вкараме, а да пазим нежния задатък. Както постоянно се получава - със отбраната не можеш да си спечелиш точките. Атаката е най-хубавата отбрана. Трябваше да бъдем по-агресивни, с цел да вкараме още голове, само че не успяхме ", сподели още треньорът на Левски.

" Ние опитваме да насищаме избрана зона, да се центрира в тази зона, с цел да може ръстовите ни играчи да се възползват. Къде не можехме да уцелим зоната, къде не бяха положителни таймингите на играчите, които скачаха за висока топка. В този съставен елемент би трябвало да работим, с цел да застрашаваме вратата на съперника при толкоз корнери. "

" Каквото си заслужим, това е. Ако можем да завоюва толкоз точки, които да ни дадат място в Европа ", приключи Топузаков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР