Старши треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Елин Топузаков пое отговорност за пропусната дузпа на Ивелин Попов срещу ЦСКА

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков остана удовлетворен от представянето на тима си в във Вечното дерби с ЦСКА, въпреки че " сините " изпуснаха успеха в края на мача с пропусната дузпа.

" Липсваха положения пред двете порти. Аз го споделих и на конференцията преди мача, че ще бъде повече борба, битка за първа-втора топка. Може би имахме преимущество при владеенето на топката, само че то бе задоволително ", бяха първите думи на Топузаков.

" Разбира се, може да съжаляваме повече, тъй като изпуснахме дузпа в 89-ата или 90-ата минута. Искам да кажа, че единствено аз нося отговорност за дузпата на Ивелин Попов, тъй като аз го показах за реализатор. Той няма никаква виновност. Който не е изпълнявал дузпа, той не е пропущал ", посочи треньорът.

" Кордоба е доста значим футболист за нашия тим, само че през днешния ден играчите направиха по този начин, че неговото неявяване не се усети. ЦСКА нямаха положения, с изключение на с дълги топки и при статични положения. Ние изнасяхме топката посредством крайните ни бранители ", разяснява още той.

" Аз също бях доста сюрпризиран и изумен, че Станимир Стоилов напусна поста. Не съм очаквал да повеждам тима в този мач. Дано играчите по-бързо излязат от този психически миг, тъй като те са посочили, че могат да побеждават ", сподели още Топузаков.

" Целта ни е да се класираме за евротурнирите и ще се опитаме да спечелим допустимо най-вече точки до края на сезона ", даде обещание Елин Топузаков.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР