Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори на своята пресконференция

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори на своята пресконференция
Коментари Харесай

Топузаков: Знам кои ще са титуляри срещу Ботев Пд

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков приказва на своята конференция преди идното посещение на Ботев Пловдив на стадион „ Христо Ботев “ в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще бъде и формалното разкриване на „ Колежа “. Двубоят е на 29 април (събота) от 20:00 часа.

„ Имаме проблеми. Илиян Стефанов и Кристиян Димитров към този момент упражняват с тима, само че не на цялостни обороти. Ще забележим в часовете до мача дали ще могат да вземат присъединяване в него. Хосе Кордоба сигурно пропуща дуела с Ботев Пловдив, ще би трябвало още малко самообладание и една седмица до цялостното му възобновяване “, стартира Топузаков.

„ Не имам вяра, че огромният брой почитатели ще бъде плюс за Левски, само че ще има прекрасен футболен празник на нов стадион. Може би такова нещо рядко се случва в българския футбол. Амбицията и страстта от страна на домакините е разбираема, а ние би трябвало да сме подготвени да отвърнем на борбата “, съобщи старши треньорът на Левски.

„ Съжаляваме, че пропуснахме победа против ЦСКА и по тази причина дефинирам триумфа против Берое като подобаващ, а не като изстрадан. Мисията на футболистите бе да търсят успеха до последната минута. Всяка една победа носи убеденост и самочувствие на футболистите “, убеден е той.

„ Всеки един футболист в Левски знае, че всеки мач играе за победа. Зависим от развиването в Купата на България, само че за нас е значимо да трупаме всеки един мач точки. Левски постоянно се е стремял да приключи оптимално високо в класирането. Наясно съм още от през днешния ден на кои футболисти ще разгадавам против Ботев “, съобщи Елин Топузаков.

„ Със сигурност би трябвало да продължаваме да не позволяваме тимове, тъй като това е една константа в нашия тим и ни носи шанс. Трябва да упражняваме завършващия удар. Трябва да бъдем по-непредсказуеми и да се възползваме от офанзивите си. Трябва да бъдем по-хладнокръвни, а не толкоз припрени “, сподели още експертът.

„ Мисля, че Ботев Пловдив е един от топ 5 тимове в България във връзка с футболни обичаи. Феновете му постоянно са били неистиво във връзка с поддръжка своя тим. Публиката на стадиона би трябвало да ни подтиква и да покажем лицето на Левски, което всеки желае да вижда “, съобщи старши треньорът на „ сините “.

„ Може би по този начин са се стекли събитията. Ботев – Левски през годините постоянно е бил основен мач, който основава голям интерес. Наистина против тима на Левски приляга да се открие новия стадион “, приключи Елин Топузаков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР