Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви след поражението от

...
Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви след поражението от
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Пълна катастрофа от първата до последната минута

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов съобщи след провалянето от ЦСКА с 52:78 като посетители в среща от 17-ия кръг на Националната баскетболна лига, че мачът е бил " цялостна злополука от първата до последната минута ".

" Нямам никакво пояснение за случилото се. Просто не е разумно след мачове, в които играем добре. Не знам пренавиха ли се момчетата, само че се получи цялостна неразбория. В момента, в който ЦСКА отвори разлика, се изгубиха. Да, ЦСКА играе в тяхната зала, пред аудитория и може би момчетата бяха малко стъписани, само че това не е опрощение - един професионален състезател би трябвало да умее да играе при всевъзможни условия. Трудно е, тъй като залата е дребна. Некомфортно е за гостуващите тимове ", разяснява Ангелов след срещата в залата на " алените ".

" Не желая да се оправдавам с неявяване на Алън Арнет. Той ни липсва несъмнено. Нямаме равностойни играчи, които да го заместят. Той ще ни липсва още дълго време и би трябвало да се оправим с този състав, нямаме опция да го заместим с нови играчи. Това е, с което разполагаме. Даваме и късмет на младите играчи, само че просто не можем да издържим на темпото, тъй че и това има някакво въздействие ", сподели още наставникът на " сините ".

" В предходния дуел с Черноморец тимът игра доста добре, а през днешния ден просто не ни се получиха нещата. Тотално противоположното се изпълняваше, не знам на какво се дължи ", продължи Димитър Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР