Старши треньорът на Левски Делио Роси разкри, че Спас Русев

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси разкри, че Спас Русев
Коментари Харесай

Делио Роси: Президентът ми даде идеята за Обертан

Старши треньорът на Левски Делио Роси разкри, че Спас Русев е посочил добра вътрешен глас, подсказвайки на италианския експерт да пусне по десния фланг против ЦСКА Габриел Обертан, макар че той не е играл на тази позиция от 2015 година. Французинът даде и двете голови асистенции за триумфа на „ сините” с 2:0.

„ Бяхатвърде неприятни резултатите в последните ни мачове, с цел да бъдат истина. Хубавото във футбола е, че след една неприятна загуба три дни по-късно идва хубава победа. Обертан не играе на тази позиция от 2015 година. Между другото това беше интиуиция на президента, който ми даде тази концепция и сподели, че Обертан е играл отдясно по крилото в предишното.”

„ Имахме обстановки и за трети, и за четвърти гол. Стояхме по-добре на терена. Видяхте по какъв начин Барселона не можа да се класира против Рома след три гола задатък. Беше по-добре да вкараме и трети гол, щеше да ни даде по-голямо успокоение. Сега всичко следва.”

„ Нашата концепция идея беше да маневрираме повече. През второто полувреме играхме по-добре и създадохме повече обстановки. Ще мислим за идващите мачове след среднощ, дано изживеем първо насладата.”

„ Би било най-голямата неточност, в случай че се опитаме да пазим резултата в реванша с ЦСКА”, показа Делио Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР