Старши треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от победата
Коментари Харесай

Роси: Страхът не печели мачове

Старши треньорът на Левски Делио Роси остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Верея в мача от последния 36-и кръг на Първа лига. По този метод “сините” си осигуриха съдбоносен мач за присъединяване в Лига Европа. Той ще бъде в четвъртък от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “ против седмия Черно море.

Левски стигна до мач за Европа след пердах над Верея

“Трябваше наложително да победим и да спечелим третото място, с цел да играем бараж за Лига Европа. Прибързано действахме, имахме положения за гол и през първото полувреме, само че не успяхме да ги реализираме”, сподели Роси.

“В баража би трябвало да играе по-добре от съперника. Безпокойството и страхът не печелят мачовете. Ние би трябвало да изиграем този мач умерено. Ще играем на нашия стадион пред нашите последователи. Сега би трябвало да създадем една рекапитулация, с цел да разберем кои играчи са ни останали и да изиграем мача по най-хубавия начин”, добави италианският експерт.

“След мача за Купата ни се случиха всички вероятни несгоди. Каква е травмата на Филипе Нашименто към момента не знам, само че в този момент ще приказвам с медицинския щаб, с цел да се информирам”, добави той.

Роман Прохазка: До няколко дни ще знаем какво е бъдещето ми

Роси бе запитан и дали мачът против Черно море ще бъде решителен за бъдещето му: “Моята работа ще оцени клуба. Със сигурност това е един доста значим мач.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР