Старши треньорът на Левски Делио Роси не скри огромното си

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси не скри огромното си
Коментари Харесай

Роси: Заслужавахме да продължим напред

Старши треньорът на Левски Делио Роси не скри голямото си отчаяние от срамното отпадане на неговия отбор от непретенциозния отбор на Вадуц (Лихтенщайн) в първия кръг на Лига Европа. „ Сините “ завоюваха реванша на „ Герена “ с 3:2, само че с общ резултат 3:3 и по-малко маркирани голове на непознат терен бяха изхвърлени от конкуренцията.

„ Според мен въз основата на двата мача, които изиграхме, заслужавахме да продължим напред. Мисля, че играхме добре в реванша, само че с удар и половина – допуснахме да ни отбележат два гола. В предни позиции пък създадохме доста обстановки, само че за жалост не успяхме да осъществяваме повече от три гола, съобщи след срещата наставникът.

Очаквано след неуспеха италианският експерт трябваше да дава отговор на въпроси дали ще остане отпред на „ сините “, както и да разяснява гневната реакция на почитателите след края на мача. „ Привържениците имат право да изричат своето мнение. Иначе човек подава оставка, когато към този момент няма какво друго да стори. Аз не се усещам в такава обстановка. Все отново ще проведа диалози с клуба. Извинявам се на почитателите, доста съм отчаян от това отпадане “, разяснява още Роси. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР