Старши треньорът на Левски Делио Роси не бе много словоохотлив

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси не бе много словоохотлив
Коментари Харесай

Делио Роси: С мен или не, Левски заслужава да играе в Европа

Старши треньорът на Левски Делио Роси не бе доста сладкодумен след успеха над Черно море, с която „ сините “ си осигуриха място в Лига Европа през идващия сезон. Левски се наложи с безапелационното 4:1 на стадион „ Георги Аспарухов “.

Италианецът подлага на критика регламента в Първа лига, като показа, че не е заслужено десетият в класирането да има късмет за класиране в Европа

„ Видя се, че превъзхождаме тима на Черно море. Имаше един интервал от пет минути, в които изпуснахме самодейността. Странно и погрешно е съгласно мен десетият в класирането да има късмет да играе в подобен бараж, само че в последна сметка би трябвало да съблюдаваме разпоредбите. Смятам, че въпреки всичко Левски изцяло заслужаваше да играе в европейските клубни шампионати “, разяснява Делио Роси.

„ Трябваше ни време да заочнем да играм по-офназивно. Беше належащо време, с цел да стартираме да играме офанзивния фубтол, който аз желая. Вие в България обичате да говорите доста, само че резутатите се виждат след време. Да играеш атакуващо не значи, че би трябвало да пуснеш 10 атакуващ играчи. Искам да има баланс в моя тим “, показа италианецът по отношение на рецензиите, че отборът му играе отбранителен футбол.

Делио Роси за следващ път отхвърли да разяснява бъдещето си, като на няколко пъти загатна, че ще има диалози с управлението на тази тематика.

„ За мояга позиция ще приказваме с управлението. Те ще решат. Беше доста значим този мач най-много за футболистите, тъй като те заслужаваха да класират за Европа. Има два по положителни тима пред нас в шампионата. Най доста би трябвало да съжаляваме за изгубения край за Купата на България. Независимо дали с мен или не, този тим заслужава да играе в Европа. Трябва да приказвам с ръководстото за моята позиция. Не знам какво приказват другите, аз ходя по моя път. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР