Старши треньорът на Левски Делио Роси е недоволен от настоящата

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси е недоволен от настоящата
Коментари Харесай

Делио Роси недоволства от селекцията в Левски

Старши треньорът на Левски Делио Роси е неудовлетворен от актуалната селекция на тима. Италианецът желае най-малко още 3 нови попълнения, които да подсилят тима за Лига Евроа, само че на този стадий това надали ще се случи. “Сините” стартират формалните мачове на 11 юли, а към този миг в отбора пристигнаха две нови имена - вратарят Мартин Полачек и халфът Давиде Мариани. Последният дебютира в контролата с Хебър (4:0) и сподели качества, до момента в който стражът занапред ще започва подготовка с тима.

Реално Делио Роси може да бъде в мачовете с Вадуц без трима съществени играчи - Филипе Нашименто, Милош Цветкович и Паулиньо. Първите двама не престават да се възвръщат от контузии и не упражняват на 100 %, а това значи, че сигурно няма да са в оптимална форма за старта, в случай че изобщо се възстановят до тогава. Бразилецът, който бързо стана най-полезният състезател в тима, получи мускулна контузия, която на 90 % също ще го остави отвън сметките за срещата с Вадуц, написа "Меридиан Мач ".

На този стадий Делио Роси желае най-малко още 3 нови попълнения. Италианецът самичък разгласи, че е неудовлетворен от селекцията с многозначително изявление след мача с Хебър. “Трябват ми още няколко футболисти, с цел да създадем тима мощен. Клубът знае на кои постове ни трябват играча и го знае от 3 месеца. Тренирам тези, които имам. Надявам се, че ще мога да приготвя отбора”, изясни Роси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР