Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, остана доволен след

...
Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, остана доволен след
Коментари Харесай

Стоилов: Целият отбор напипва ваксата, винаги съм бил щастлив, когато водя Левски

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, остана удовлетворен след комфортната победа с 3:0 в гостуването на Арда. Той обаче още веднъж изрази мнение, че тимът има къде още да напредва и да се развива.

„ Успешен следобяд за нас. Добра победа за нашия тим против стегнат тим като Арда. В паузата ще влезем в положително въодушевление след победа с 3:0. Играта ни не будеше подозрение, че заслужавахме успеха. Първото полувреме бях по-доволен, имахме повече обстановки. Един добър мач за нас. Да не пропусна, че домакините се постараха, макар атмосферните условия, теренът да бъде полят преди мача и на почивката. Когато искаш да градиш тим, създаваш оптимално положителни условия за игра и на съперника. Имаше и други тимове, които не желаеха да поливат терена и по този начин убиваха скоростта в играта ни. Арда сподели европейско държание и то се вижда от играчите и треньорите. Беше значимо да се върнем на пътя на успехите с безапелационни резултати “.

„ Целият тим напипва ваксата. Тяхната задача е да бележат голове и да се борят. Важното е тима да играе проведено. С подобряването на времето играчите ще покажат техническия си боеприпас. Бяхме съвсем безупречни. Всички се показаха на положително равнище “.

„ Стабилни бяхме в отбрана, само че не е максимума на тези бранители. Може да играе още по-убедително. Има къде да работим, да се развиваме и да градим. Не би трябвало да се помиряваме с минималното. Задължени са да играят във всеки един мач добре. Важно е тимът да резервира колектива на терена “.

„ Това е моята кариера. Оттук е почнало всичко. Винаги съм бил благополучен да повеждам Левски. Има месеци, в които не ми харесва, когато терените са ужасяващи за развиването на футбола. След паузата допускам, че ще се подобрят изискванията. Не заех, че имам 250 мача. Сираков ми сподели. Не е малко, изключително когато си бил отпред на Левски в по-голямата част. Трябва да продължим да играем добре и да радваме хората “, съобщи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР