Старши треньорът на Лески Делио Роси заяви, че ще запази

...
Старши треньорът на Лески Делио Роси заяви, че ще запази
Коментари Харесай

Роси ще запази гръбнака на "Левски", но иска качествени попълнения

Старши треньорът на " Лески " Делио Роси съобщи, че ще резервира гръбнака на тима, само че се нуждае от качествени попълнения през зимната пауза. Днес сините закриха годината в българския футбол с победа против " Дунав " в последния четвъртфинал за Купата на България.

Италианецът изрази удовлетворение от стабилността, която е постигнал тимът под негово управление. В същото време той чака възпитаниците му да подобрят играта си в офанзива през пролетния полусезон.

" Разбира се, че постоянно има какво да се усъвършенства. Но би трябвало да кажа, че поех тима в придвижване. Подобрихме доста нещата в отбрана. Виждате, че сме с най-хубавата защита в шампионата ", сподели Роси пред " Диема спорт ".

По думите му е най-важното е било тимът да се научи да играе проведено. " Левски " може да играе по-нападателно, само че би трябвало да имаме основа, върху която да стъпим. Трябва да играем проведено в средата на терена и оттова да потеглям нашите офанзиви, да сме компактни като тим и тогава към този момент да се случат тези офанзиви. Ще работим върху това през зимната пауза ", добави италианецът.

Роси не уточни прецизен брой играчи, с които желае да се укрепи. " За мен казусът не е количеството, а качеството. Трябва да се вземат качествени играчи, които да вдигнат равнището и конкуренцията, с цел да изглеждаме по-добре след зимната пауза ", приключи треньорът на " Левски ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР