Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана шокиран от неспособността

...
Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана шокиран от неспособността
Коментари Харесай

В Лацио бесни заради гола с ръка на Милан

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана шокиран от неспособността на съдиите в Италия, подкрепяни от системата за видеоповторение ВАР, да видят игра с ръка при първия гол на Милан в неделя.

Телевизионните повторения демонстрираха противоречивия миг с допира до ръката на Патрик Кутроне в 15-та минута, само че попадението беше зачетено и в последна сметка "росонерите " завоюваха срещата с 2:1.

"Иска ми се да изгубя най-малко един мач, без ВАР да ми е в центъра на вниманието. Не мога да допускам. Първият им гол трябваше да бъде анулиран и мисля, че в този момент ще има доста да изясняват ", сподели разочарованият Индзаги.

"Той (Кутроне) ми сподели, че топката се е блъснала в гърба му. Това не е значимо и виновността не е негова. Грешката е огромна и не знам за кой път се случва. Кадрите приказват сами за случая ", добави той.

Дори треньорът на Милан Дженаро Гатузо също призна след края на срещата, че този гол не е трябвало да бъде тачен. "Мислех, че е вкарал с глава, само че след това се видя ясно, че голът не е постоянен. Не считам обаче, че мога да повлияя на решението, като обсъждаме тази обстановка в този момент ", съобщи Гатузо. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР