Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги изрази надежда, че победата

...
Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги изрази надежда, че победата
Коментари Харесай

Симоне Индзаги намеси Милан в сметките за четвъртото място

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги изрази вяра, че успеха на тима му с 2:0 над отбора на Верона ще бъде преломен миг за „ орлите “ през сезона. Лациалите бяха попаднали в лека рецесия и натрупаха няколко отрицателни резултата в последните си четири срещи.

“Знаехме, че мачът ще бъде извънредно значим, само че имах доверие в играчите си. Видях ги съсредоточени в подготвителния развой. Казах им да бъдат спокойни. Не беше по никакъв начин елементарно против Верона. Щом вкарахме първото попадение, всичко изглеждаше по-лесно. Спечелихме сложен мач в противен за нас момент”, съобщи Индзаги.

“Abbiamo vinto una gara importantissima”

L’analisi di mister Simone #Inzaghi ai microfoni di #LSC https://t.co/au1UYSMpre pic.twitter.com/DaWw3bapRU
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) February 19, 2018
Индзаги разяснява и протичащото се към Стефан де Фрай, който сигурно ще напусне Лацио в края на сезона. Холандецът отхвърли да подпише нов контракт с “орлите” и към този момент може да договаря с всеки един тим, който прояви предпочитание да го притегли:

“Разбрахме новината преди дни. Разочаровани сме, тъй като той е страховит футболист. Де Фрай направи своя избор. Днес игра доста добре и съм сигурен, че ще продължи да дава 100% от опциите си, тъй като е професионалист”, добави още той.

“Все още има 13 срещи до края на сезона и е допустимо да се случат доста неща. Милан стартира сезона зле, само че ще се бори за четвъртото място с Интер и Рома. Изглежда, че ние сме тимът, който не се вписва в тези сметки, само че имаме вяра в силите си “, приключи експертът пред Mediaset Premium. Серия А 25 кръг, понеделник 19 февруари  Лацио 2:0краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР