Старши треньорът на ЛАСК (Линц) Доминик Талхамер заяви, че отборът

...
Старши треньорът на ЛАСК (Линц) Доминик Талхамер заяви, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на ЛАСК се гласи за силен мач и победа срещу Лудогорец

Старши треньорът на ЛАСК (Линц) Доминик Талхамер съобщи, че тимът му ще търси наложителна победа в утрешното домиканство на от втория кръг в група "J " на Лига Европа.

Двата отбора стартираха с провали през предходната седмица, като австрийците паднаха с 0:3 като посетители на любимеца, а разградчани изгубиха с 1:2 на личен терен от белгийския. "Нашата цел са трите точки. Ако покажем играта от последния ни мач (4:0 против Занкт Пьолтен за първенство) и успеем да усъвършенстваме още някои елементи, сигурно на следващия ден ще създадем доста, доста мощен мач ", съобщи Талхамер.

Той добави, че треньорската промяна в Лудогорец през уикенда "усложнява нещата ", само че "ние имаме доста ясна визия за опциите на противника ". "Доволен съм от развиването на тима. Показахме, че можем да постановяваме волята си на терена, играем с готовност с и без топка в краката. Естествено имаме още накъде да растем, изключително в нахлуване в последната третина на игрището ", сподели експертът.

Талхамер няма да може да разчита в срещата с Лудогорец на полузащитника Джеймс Холанд, откакто австралиецът получи травма при загубата от Тотнъм и към момента не е подготвен за игра. Друг халф Рене Ренер, обаче, ще бъде разполагаем, откакто пропусна успеха над Занкт Пьолтен с 4:0 за състезание в неделя поради мозъчно разтърсване още веднъж от мача в Лондон предишния четвъртък.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  ЛАСК Линц 19:55предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР